Snåsaprøven 2015

Premieliste snåsaprøven 2015 Gi beskjed hvis noen mangler på lista, har problemer med dogweb arraprogrammet.

snåsa vkfinale 2015

Dreiebok VK finale Snåsaprøven 2015

Prøvens beste uk hund og vinner av M.Aakerviks vandrepokal (klubbens beste uk-hund) + 12 kg Hills hundefor : ES Halvartun’s Saga, NO56831/13 til Daniel Berntsen.

Prøvens beste ak hund og vinner av 12 kg Hills hundefor: IS Rockebyen’s Filip til Bernt Kristiansen.

Vinner vkfinale, 12 kg Hills hundefor + håndlaget kniv (fra Einar Tømmerås): GS Åens G. Blackie til Arild Dahl.

I strålende sol, ekstrem varme og veldig vanskelige forhold for hundene ble årets Snåsaprøve avholdt i Lurudalen i Snåsa. Nærmere 350 starter var påmeldt i løpet av helgas tre prøvedager.
Brukbart med fugl i terrengene, men med slik ekstreme forhold gjorde at premieprosenten ikke ble så stor under årets prøve. Men dette gjør det til en enda større prestasjon for de hundene som lykkes å premiere seg.

Siden vi er 5 mil inn i fjellet fra Snåsa sentrum har vi mye ekstraarbeid med logistikk for å få fraktet alt materiale for prøven. I tillegg står vi for alt av mat til dommere og jegermiddag på lørdag. Da er det godt å ha en velfungerende komite med mange gode hjelpere som trår til. I tillegg kom flere innom for å bidra med alt fra hundelufting , oppsett av telt og opprydding av prøvested. Tusen takk for all god hjelp.

Til lørdagens jegermiddag serverte vi helgrillet gris, pølser, potetsalat, salat og loff. Ca 140 personer var innom og spiste, så det var en livlig og sosial kveld. Etterpå ble det trekking av vk finale, premieutdeling og loddsalg. Ny rekord i år, vi solgte ca 1000 lodd og hadde fått sponset mange flotte premier.

I år fikk vi ikke nettet til å fungere og arrangerte prøven på “gammel måten” og prøveleder trenger noen ekstra dager på å jobbe seg gjennom permene. Premielista og bilder fra kommer så raskt som mulig.

Vi takker de 20 dommerene som har stilt opp i helga og dømt under prøven. Hele 8 parti var ute på fredag og lørdag, søndag var det ute 7 parti.
Takk også til alle som har bidrat til at prøven kunne gjennomføres.
Takk også til våre sponsorer: M.Aakervik as, Hill’s hundemat, Einar Tømmerås som har laget finalekniven, DNB Namsos, Amdal Elektro AS, Statskog, Nava, M.Aakervik, Hamstad bakeri, Plantasjen, Bandasjen, Statoil Høylandet, Klippoteket Høylandet as, Umås, Bjørnlia veterinær og avelsstasjon, Randi Heggdal, L.Johansen, Hamstad, Intersport, Felleskjøpet, G-sport Namsos, Husquarna, Namsos sykkelsenter, Kiwi,Torgersen bok og papir, Rema Ullvaren, Elkjøp, Buddy, Mekk og Jernia.