Namdalsprøven 2015

Under vanskelige forhold ble årets Namdalsprøve avholdt på Lifjellet. Til tider sterk vind, regn og snø preget de to dagene på fjellet. Rypene var vanskelige, men gode hunder gjorde at vi fikk mange premier likevel.
R Inna og Pål Inge Røe
Namdal fhk gratulerer:
Vinner av vk final: ES R Inna og Pål Inge Røe
Prøvens beste uk hund: ES Goppollens Easy, e/f Frode Bratberg.
Prøvens beste ak hund: P Villetofte’s Mico, e/f Terje Bjugan

Premieliste uk/ak + vk kvalifisering
Premieliste vk finale

Både to-beinte og firebeinte stilte mannsterk opp i dårlig Namdalsvær. Det ble gjennomført 2-dagers vk og det var ute 4 fulle uk/ak partier på lørdag og 3 fulle uk/ak partier på søndag. Det ble lange dager i kvalitet og vi takker dommerene og dommerkandidater for innsatsen.
Noen av de premierte lørdag
Prøven ble gjennomført av en erfaren og veldreven prøveledelse. Takk for god innsats før, under og etter prøven. Takker også grunneiere for lån av terreng.

Over 50 møtte til jegermiddag og spisestua på Holand gjestegård var fullbestatt. Det var veldig triveligt og høy stemning under middagen, premieutdelinga, vk finale trekkinga og loddsalget.

Takk til M.Aakervik as og Hills hundemat for sponsing av forpremier. Takker også våre andre sponsorer: Namsos audiosenter, Royal Canine, Nyheim hundesenter, Spardama, Rimi Grong, To Søstre, G-SPORT Grong, Grong dyreklinikk, Sparebank 1 midt, Nava sport, Felleskjøpet Namsos, LJohansen, COOP kjøkken og hjem Namsos, Apotek 1 Grong og MNA.