Kurs våren 2024

Valp-, Dressur- og Apportkurs onsdager, med oppstart 1. mai kl 18. Første kvelden er det kun teori, gjelder for alle 3 kursene.

Nytt kurssted er Leddmyra, skianlegget på Skage.

Er du usikker på hvilket kurs som passer deg og din hund, så er det mulig å skifte kurs etter teorikvelden, evt. en av de første kveldene på kurset.

Valp og Dressurkurs: Medlem/ikke-medlem 400/700.

Apportkurs: Medlem/ikke-medlem 500/900.

Påmelding til Jim Johnsen på epost innen 28. april: [email protected]. For spørsmål kontakt Jim på tlf: 905 83 773.

Oppgi ditt navn, hundens navn, hundens alder, rase, mobilnr og epostadresse.

Det er mulighet til å melde seg inn og få kurset til medlemspris. Gi beskjed til Jim ved påmelding

Valpekurs fra ca 4 månder og oppover. Går over 4-5 kvelder

Dressurkurs er kurset for deg som ønsker å trene inn grunndressuren som sitt, bli sittende og innkalling. Går over 4-5 kvelder

Apportkurset passer for alle stående fuglehunder som behersker elementer i grunndressuren som sitt, bli sittende og innkalling.
Apport er en dressurøvelse som består av flere delmoment satt sammen til en øvelse. Vi trener hvert enkelt moment så langt det går før vi setter sammen hver del gjennom baklengskjeding. Nøkkelen til å få en god apportør ligger i gjentatte repetisjoner i gradvis mer utfordrende miljø og tid til å trene! For å oppnå et godt utbytte krever kurset en stor grad av egeninnsats.
Over 8  kvelder lærer vi og hunden apportadferden og avslutningsvis gjennomfører vi apportsøk og avlegger apportbevisprøve. Underveis diskuterer vi mulige løsninger på ulike typer adferd og reaksjoner hos hundene. Vi trener belønningsbasert.
Viktig at vaksine er gyldig før hundens oppmøte på kurset, les her