Namdalsutstillinga 2020

Resultater finner du her

Rekordstor påmelding under Namdalsutstillinga, hele 108 hunder var påmeldt. I ringen dømte Frank Christiansen og Terje Eriksen. Med seg hadde de ringsekretær Tonje Andersen og Lise Tromsdal. Ringsekretærelever var Dina Arnvik og Gunn Marit Bertheussen. Været var varierende med sol, regn og sterke vindkast, men for det meste greit værmessig. Deltakere virket glade for å komme i gang med aktiviteter igjen og det var en veldig trivelig stemning rundt ringene.

Grunnet coronaviruset ble utstillinga flyttet mai til 11. juli, vi er veldig glade for å få gjennomført utstillinga i år, da mye har vært usikkert grunnet coronaviruset. Nytt utstillingssted i år var Bangsund fotballbane, en flott plass å holde utstilling på.
I forhold til smittevernregler ble alle sjekket inn når de ankom og sjekket ut etter at hunden deres var ferdig bedømt. Deltakerne var veldig flinke til å holde avstand og følge smittevernreglene. Synd at ikke barn og hund kunne avholdes i år, men håper å være i gang med det til neste år igjen.

Vi hadde en stor komite i sving for å arrangere utstillinga, de fleste har vært med i mange år og noen nye som var med å bidra. Flinke personer i komitéen som fikk alt til å gå veldig fint. Tusen takk for at dere stiller opp og får til slik et flott arrangement.

Dommer Frank Christiansen og Lise Garberg.
BIS SV Speldraget’s J-The Boss, NO36304/18. Eiere Rune Fossum og Anita Inderdal. Ført av Lise Gardberg

Dommer Frank Christiansen og Lene Wang Rohoden, Namdal fuglehundklubb sin best premierte hund og vinner av vandrepokalen

BIS med 4 plasserte, se bis oversikt.

BIS2 PRallarjans A Nonstop, NO54518/17. Eier: Lene Wang Rhoden
BIS3 B Tråsletten’s Øst, NO5912/17. Eier Tove Løvås. Ført av Rune Fossum
BIS4 GS Aarbringen’s Black Cara, NO53568/18. Eier Øystein Klokkerhaug.Namdalsutstillinga arrangeres 11. Juli 2020.
Flyttet til Bangsund stadion, 13 km på R17 sør for Namsos. Det blir skiltet begge retninger. Ber om at det kjøres varsomt mot og rundt stadion.

Kiosk salg og toalett inne i klubbhuset. Ta med noe å sitte på:)

 

Resultatvisning finner du her

Google maps veibeskrivelse her

Yr værmelding her

Ringoversikt

Smitteveileder Namdalsutstillinga

Smitteverninfo!!
Vi ber alle ta hensyn til smittevernreglene og holder 1 m avstand (gjelder også hunder), husk også å bruke håndsprit ved ankomst og før du skal inn i ringen. Husk at dere selv skal vise fram tennene til hundene.
Er du syk, så hold deg hjemme.
Alle må skrive seg inn på lista ved ankomst (står ved parkeringa) og når dere forlater området. dvs ikke ta snarveier inn til utstillingsområdet, vi må ha oversikt at det ikke overstiger 200 personer i området.
Dere kan tidligst møte 30 min før rasen din skal inn i ringen, når du er ferdig bedømt må du dessverre forlate området. Får du minst excellent, skal du inn i gruppebedømmingen og blir du BIR i din rase, skal du delta på BIS bedømmingen, på slutten av dagen.
Dessverre ikke lov for publikum dette året, grunnet coronaviruset. Barn og Hund blir heller ikke avholdt.
Det blir salg av mat, drikke og lodd. Loddgaver kan hentes etter BIS bedømmingen, evt hos Mona Aakervik i ettertid. Gavekort ettersender vi i posten.

Håper alle har forståelse for at vi har et regelment vi skal følge.
For spørsmål, kontakt Mona Aakervik, 99038416

Forandring i dommerkabalen, pga at vi kun kan bruke Norske dommere. Dommer Frank Christansen dømmer alle raser (gr 7), med untak av engelsk setter og pointer, de blir dømt av Terje Eriksen.

Utsattfrist web søndag 05.07-2020. Ingen påmelding etter det. Web påmelding kr 450,- Pris valpeshow kr 275,-
Trykk her for web påmelding. https://www.nkk.no/aktiviteter/

Manuell påmelding til Mona Aakervik, epost: [email protected] innen søndag 28.06.2020. Send inn reg.nr og navn på hunden, hundens foreldre, oppdretter og eier, klasse hunden skal stille i.

Pris manuell påmelding kr 500,-. Til kontonr: 4482 05 40481 Kan sendes til utstillingsleder på epost eller pr post. Får du ikke til dette, så ring utstillingsleder.
For betaling fra utenlandske banker: IBAN: NO85 4482 0540 481. BIC/SWIFT: SPTRONO22. Manuelle påmeldinger som ikke er betalt innen fristen koster kr 600,-. Kun i avtale med utstillingsleder.

Det kommer til å komme retningslinjer i forhold til coronaviruset når det nærmer seg utstilling. Følg med og sett deg inn i reglene før du kommer til utstillingen.

Startnr sendes ut pr epost samme uke som utstillinga avholdes.