Kurs våren 2020

Namdal fuglehundklubb inviterer til kurs våren 2020.

I år ønsker vi å tilby kurs for fuglehundeiere med hunder i alle aldre, ferdighets- og ambisjonsnivå. I påmeldingen må du derfor skrive om du ønsker å delta på valp-, grunndressur- eller apportkurs. Vi prøver å få til åtte samlingskvelder.
På grunn av pågående Coronapandemi må vi følge de retningslinjer som er bestemt. Det betyr bl.a. en meter avstand mellom deltakere, maksimalt 50 personer samlet og god håndhygiene.

Valpekurs
I løpet av kurset lærer eierne å rose og motivere hunden riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Vi jobber med å være oppmerksom på fører, konsentrere seg over lengre perioder, innkalling med forstyrrelser, sitt, sitt og bli, grunnlaget for å gå pent i bånd og grensesetting. Kurset passer for hunder fra 3 – 7 mnd.

Grunndressurkurs
Kurset går over 8 kvelder og tar for seg grunnleggende lydighet: sitt, ligg, gå pent i bånd, innkalling, dessuten gir det hunden masse sosial trening. Passer for hunder fra 8-9 mnd og oppover.

Apportkurs
Målet for kurset er at deltakerne kan avlegge apportbevisprøve etter kursets slutt. Kurset starter med grunndressur. Kursene går parallelt slik at det går an å bytte mellom kursene underveis.

Sted: Sagbruksmuseet på Spillum.Tid: Mandager og torsdager kl. 18.00-20.00. Oppstart mandag 11. mai.
Pris/betaling: 400 for medlemmer, 800 for ikke-medlemmer.
Betales på konto: 4400 15 09753
Påmelding: SMS til 40240395.